Bramac betoncserepek
A Bramac betoncserép technikai és esztétikai paramétereivel egyedülálló a hazai tetőfedőanyagok kínálatában. Rusztikus felületkialakítása, 50%-kal nagyobb szilárdsági értéke révén a legkeményebb időjárási hatásoknak is ellenáll. Karakteres, markáns szépséget ad a tetőnek és megakadályozza a hó hirtelen lecsúszását is.

A Bramac kínálatában lévő összes betoncserép tiszta vonalaival a modern és hagyományos épületeken egyformán szép látványt nyújt.
Mediterrán betoncserepek
A beton, mint tetőcserép-alapanyag napjaink egyik leggyakrabban alkalmazott tetőfedési technikája. Mi azonban már több mint 90 éve dolgozunk vele! Így tökéletesen kiismertük előnyeit , kiküszöböltük hátrányait, és garantáltan a legtöbbet hozzuk ki belőle, amellyel csak a javára válhat az Ön tetőjének is!

A Mediterrán betoncserepek legfőbb erényei: vízzáróság, színállandóság, formaállandóság, nagy teherbírás.
Tondach kerámiacserepek
A kiváló minőségű Tondach kerámiacserepek főbb előnyei:
- Kerámia – 100% természet (agyag)
- Lélegző, könnyű porózus szerkezet
- Hosszú élettartam (kb. 80-100 év) Védelem
- Esztétikus, egyedi és természetes megjelenés
- Ellenáll a mechanikai igénybevételnek
- Felújításokhoz, átépítésekhez, új építésekhez, műemlékekhez
- Színtartó, ellenáll a napsugárzásnak (UV-stabil)
- Sav és lúgálló
Creaton kerámiacserepek
Közel 1000 különböző hódfarkú- und sajtolt-cseréppel a CREATON úttörő módón bővíti az individuális formálási játékteret a tetőfedők, építészek és építtetők számára. A színek és a formák sokszínűsége szinte határtalan lehetőségeket kínál.

A CREATON felvitte a színt a tetőre. Ezáltal nem csak az egyik legszebb színnek tartott natúrvörösünket" lehet megcsodálni az ég alatt. Éppen a kiváló minőségű agyagmáz-tónusaink és mindenekelőtt a mázaink páratlan színpalettája alapozta meg hírnevünket a "kreativitás tetőmárkájaként"."
Prefa lemeztető rendszerek
A PREFA alumíniumtermékek alapanyaga az EN 1396 szabvány szerinti ötvözet.
A Classic elemek, Zsindely elemek, Rombusz elemek, félkörszelvényű ereszcsatornák, lefolyócsövek és lemezek bevonata Coil-Coating eljárással készül és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak.

40 év garancia a PREFA Classic elemek, PREFA Zsindely elemek és a PREFA Tetőfedő rombusz alumínium alapanyagára törés, rozsdásodás és felfagyás ellen, természetes környezeti igénybevétel és épületbádogos által végzett szakszerű beépítés esetén.
Lindab lemeztető
A Lindab Seamline síklemezek egy speciális, különleges minőségű korcolható lágylemezből, PLX-ből készülnek. A korcolt fedés kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé.

Az állókorcos lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága. Korcolt lemezfedésre a svéd PLX, valamint Alucink PLX acéllemezeket lehet alkalmazni. A táblából, vagy szalagból történő lemezfedés gyakorlatilag bármilyen típusú tetőszerkezet burkolására alkalmas.